Hvem vi er

Vi er Helga Feste Hunter og Phen Hunter, og M8 er selskapet vårt. Vi møttes som studenter i Skottland på Glasgow School of Art, og startet M8 etter å ha flyttet til Norge i 1999. Studioet vårt finner du på Kapp Melkefabrikk i Østre Toten.

Personlighet betyr alt

Vi vet at gjennom å menneskeliggjøre kommunikasjonen din, skaper du bedre relasjoner med de du ønsker å møte og etablere et forhold til. Om du tilbyr et produkt eller en tjeneste gjelder det samme: Du må treffe hjertet til kunden din om du vil bli valgt. Det er ikke like lett å bli venner gjennom statistikk, fakta og diagrammer… Derfor er hovedoppgaven vår å oversette strategiene dine til et visuelt språk som kan nå helt fram.

Prosessen vår

Gjennom de siste 24 årene har vi jobbet med mange ulike prosjekter for et bredt kundespekter. Ofte består jobbene i å etablere en visuell identitet eller et brand, for så å bygge opp et miljø – et brand space – rundt denne kjernen. Derfor er det viktig for oss å bli godt kjent med hvem du er og hvilke mål du har før vi begynner designarbeidet.

En god måte å bli kjent med deg og produktet ditt på, er gjennom workshopen Joining the Dots.